Friday, August 5, 2011

Sabrina the witch

Just now I texted Nabila Affiqah, and this is what I got.
Sabrina: Awaaak, saya lapar :/
Nabila: Eh awal lagi ni dah lapar? Hehe. Awat tak datang sekolah tadi?
Sabrina: Saya tak sahur. Hikhikhik bangun lambat tadi. Ada apa apa jadi ke dekat sekolah?


Few seconds, Teacher Prema texted me
Teacher: Apa lapar lapar lapar ni. Puasalah !
Sabrina: Eh mana teacher tahu saya lapar? Huehue hebat lah teacher !
Teacher: Well, saya kan ada six sense.
Sabrina: Aiyoyoyo susah la macamni. Tak selamat hidup saya hahaha
Teacher: Yes you better be careful :)


Next, I texted Nabila
Sabrina: Wait wait, kau tengah tusyen ke sekarang?
Nabila: Ada benda best gila jadi tau, rugi tak datang haha. Mana ada tusyen, aku tengah sedap baring ni.


Hurm okay what is going on? How can Teacher Prema knows that I'm starving right now? She isn't a witch or whatsoever. She is not Sabrina the teenage witch ! Ahaa babe, you tengah tusyen kan kan sekarang? -.- Fyi, teacher Prema is my home tutor. She also tutors Nabila. She is a nice indian lady. She teaches me Biology and I adore her :) Okay okay back to Physics !