Friday, June 17, 2011

Missing her boyfriend

Assalamualaikum. Tak jawab dosa.
Tehee, so okay esok ada lawatan ke rumah Pengasih. I dont really know what the hell are they going to do there. Meeting drug addicts? Ohh cool. Sounds okay to me. Plus, one bus is for one class hee. You know, gathering and laughing inside the bus just like one big family :) But naahh, Teacher Ting already reminded us not to sit beside the opposite gender- Ehh crap. She said ' nanti kamu main langgar2 bahu nanti, yang gedik gesel gesel tuu' HAHAHA. Get my point? Dont be too cute teacher -.-'
But nahh, I wont be able to join this visit. Why? Because I'll be participating in Olympiad competition held at Ukm tomorrow. Nice. Tell me where would you prefer to go? The Olympiad thingy or Pengasih thingy? Like for sure lah, I'd want to go to Pengasih. I'll get lunch for free, I can spend time with my girlfriends, I can get to see how drug addicts look like. Tapi Olympiad international punya, and and last year I participated in the same competition, I got to see lots of hot guys. Booo haaaa ! Soyeah. Whtevs, Byebye guys. Have fun interviewing them ! :/


Nabila Affiqah, kesiannya awak kan. Yeah I turut bersimpati ni. Huehuehue. Takpe, isnin ni datanglah tu kekasih awak. Tulah haritu cakap lagi malas nak layan lah, bosan lah apa lah. Tengok sekarang. Baru tiga hari si Awan tak datang sekolah pergi China, you dah bagai orang hilang anak I tengok. Chee lebih tu. Tapi yelah tadi you cakap suruh dia balik cepat cepat, I dah tergelak gelak dengar. Muahaha ! Tahu pun rindu. Kesian kan kekasih hati takde, televisyen rosak, tak boleh nak gayut sampai pagi tak tidur apa semua :P Untunglahhh. Takpe takpe, malam ni I teman you tidur yee Nabila yangyang? Ngeee. Dah aaa Awan, cepat balik ! Nak pau dari China (: 


Nabila Affiqah is currently missing her boyfriend. Aww I just cant believe my eyes :D Alololo. Tembak kang. Okay aaahh, Off to bed :)