Wednesday, April 13, 2011

Geek or nerd?


Hai manusia semuaaa ! Hehe seronok gila hari ni dari pagi sampai balik sekolah memang non stop main main haha. Itulah gunanya ada kawan kawan yang sangat gilaa ye :D Pagi sejarah group I kena bentang pasal pakatan murni bla bla bla and buatlah game musical box. Comel tau lelaki lelaki pakai tudung sebagai denda tak dapat jawab soalan. Hahahaha comel gila. Si Faiz memang comel dengan pink scarf, si Hadi dah macam rocker terlepas dengan scarf hitam dan baju krs dia. Si Hasif pula macam perempuan melayu terakhir hehehe. Zarif dengan scarf purple tapi tak ikat hessshhh. I bangga gila lah dengan group I sebab selama kitaorg buat game tak pernah hampa, tak pernah rasa hambar bosan lah kiranyaa. Hehe puji sikit :D




Lepas rehat english haaa memang kabut gila tadi. Group I tak prepare satu hape pun untuk ulbs forum tuptuup Amira pergi cabut undi dapat group pertama HAHAHAHA. Memang taklah kan. Nabila dengan Afiah dah nak menangis, I pulak macam blur buat dunno je. Dahla harini tak makan ayam, makan nasi goreng cina dengan telur goreng je time rehat. I dah berazam untuk tak sentuh ayam selama sebulan ! -.- Hurm. Habis sekolah, lepak kantin dengan classmates Nabila, Afiah, Alina, Amira, Faiz, Awan, Hadi, Asyraf, Syafiq, Akmal and ramai lah sebelum tunggu petang koko. Gila bising semua tak habis habis cakap pasal boyfriend hesshhh. Selamatlah I dengan faiz single lagi yang lain plural dah ea? harharhar :D


Okay baibai I have second trial forum tomorrow. Our topic is about having a geek as a boyfriend soyeahhhh need to practise alot. Well, if you ask me I'd rather have a normal boyfriend rather than a geek. haha okay Im lost. Bye!