Thursday, March 10, 2011

Flu

Eeeee memang nak mencarut jelah I hari ni. Memang eeeeee macam tak boleh ke tak buat I happy sehari gembira selama lamanya ? Susah sangat ea nak puaskan nafsu 100 ? Susah susah ?
Okay maaf, masuk tak beri salam. Hey all ! Okay Im not happy at all, Im not feeling good at all. I freaking hate you Add maths ! I tak differentiate benda dalam tu membuatkan dua markah byebye hilang begitu sahaja ditiup cikgu. Gara gara satu kesalahan, darab dua hilanglah 2 markah ! Macam beby duh sumpah beby. Eeee bangang. Bangang. Kau tengoklah nanti Sabrina ni belajar betul betul sampai hilang nafsu makan dia, haaa baru dapat 100 lagi kot :D HARHAR. Bangang. -.-

Let just forget about that. I'll try harder next time. I've this one complicated problem which I'll go through during examination week. Well it specifically happens during I sit on the chair moving my hand to write down all the answers that I could possibly write. I cough a lot. Like a lot you know dengan selesema yang membunuh aku tu. Aiyaaa. Belum lagi part demam a day before the exam. I dont know why it's happening to me. Mum said Im under pressure due to the books, and maybe it's because Im too stress to handle this thing. But mum, Im not the only student who sits for the exam. My friends are all cool, they look okay to me.
And yeah tadi mama Hani tegur I, Sabrina kenapa muka macam tak sihat. Yess auntie you're so right ! Im not in a good shape. This whole situation interrupts me somehow, tengoklah results nanti -__-