Wednesday, February 23, 2011

Junior ?


Chill la cik adik, tak payah nak marah frustrated sangat. First game je baru muka dah hilang kewarasan I macam err agak takutlah sebenarnya. Actually tadi ada badminton pemilihan wakil sekolah apa benda lah, I dengan Alina ni pergi daftar saja nak cuba cuba main main kan HAHA. Main first game dengan junior, leee memang panas je tadi. I tak kenal you, tapi orang lain cakap memang you macamtu muka sombong minta kaki habis. I pun malas la nak cakap banyak ambil positif je. Tapi memanglah, muka hahaha nak marah je ? Hee I tak nilai you daripada luaran, sebab in fact you datang salam i cakap congrats after game. So okayy :)
Main lepas tiga game sangkut dengan pemain sekolah ! Grr si Fatin ni pukul macam lepaskan dendam kesumat hahahaha. Gila laju dia bagi bola tangkis tu -_-" Jadi, kalah laaaa hahahaha. Ni khamis ada pulak untuk double. Yang besnya lawan team Fatin dengan Niknor, wakil sekolah last year HARHARHARHAR ! Sangat kelakar. Memang awal awal aku dengan Alina tersungkur lah. Bila fikir balik, macam taknak je main double ni Ohh shoot kahmis esok yee ? ESOK ? Hah tak lah !

Khalid. berjuta kemaafan dipinta ! I janji lepas ni I kunci mulut serapat rapatnyaa. Haha kepochi lah kau Sab. Kepoh. Maaf duhhh, tak sengaja. Apa apa pun Semoga berjaya mengejar cinta hati anda :)
Hee pandai kan I teka ? :P