Monday, February 28, 2011

I'll try to be nicer

Satu insiden di dalam sebuah bilik darjah.


I: Cikgu, macamane soalan ni ?
Guru: Sabrina dah siap, kamu tak tanya dia ? 
I: Entah Sab sibuk sangat dengan daun daun dia. Dia tak layan saya tanya pun
Guru: Sabrina sabrinaaaa


Harharharharhar ! Pandai ye awak bergurau. Tak kelakar langsunglah weh. Kau tak nampak ke aku tengah ajar Alina masa tu, tak nampak ? And and bila masa pulak kau datang dekat aku nak tanya soalan bila masa ? Setahu fikiran waras saya, mana ada. Tanya Nabila dekat sebelah tanya nadhirah dekat depan tanya akmal dekat sebelah. TAKDE ! Sengal gila tahu, ayat kau tu nampak sangat macam aku ni kedekut ilmu. Dahla cakap terang terang depan cikgu dengan suara LEMBUT awak tu. Graaahhh memang masa tu menyiraplah aku ni -,- selamat iman ada lagi, kalau tak tak tahu lah. Eeee sengal sengal sengalnyaaaa.


Lagi lagi nak chocolate milk aku dah habis, cuaca pula panas masa tu. Pagi pagi kau dah sakitkan hati Nabila. Tak pasal pasal kau panggil dia looser memang tak marahla pulak dia kan. Eeee please la think before you talk. Dont simply say something that you'll soon regret. Please you're not that stupid, use your brain lahhh. Aiyaaa. And for your information, I've never seen Nabila with that angry face, but the time when her boyfriend wanted to walk her home without even telling her first is an exception. Tehehe ! She was about to throw that giant manila card right to your head :D Nahhh now you can imagine how angry she was.
Please my dear, jangan buat I cakap pasal you lagi macam last year. I taknak buat dosa duhh, tolonglah tolonglah. Behave yourself. I janji I akan cuba layan you dengan baik, tapi tak bermaksud kitaorang layan you jahat sebelum ni. It just that kami kurang memberi perhatian kepada anda. Hahahahaha. Okay sorry. I minta maaf okay, esok jadi baik sikit kayy !